Over

 

Sinds 2004 werk ik als zelfstandig werkend fotograaf in Waalwijk en omgeving.

Mijn kracht? Mensen voor de kamera laten ontspannen, mensen zo puur mogelijk fotograferen.

Zie hieronder de beschrijvingen van mijn portfolio.

 

Bandfotografie.

Voor een band zijn goede promotiefoto’s een noodzaak voor PR doeleinden. Vertel me wat jullie willen uitstralen en we gaan aan de slag!

 

Bedrijfsfotografie.

Ervoor zorgen dat uw bedrijf door middel van mijn foto’s exact gepresenteerd wordt zoals u gezien wilt worden. Dat is mijn missie. In goed overleg komen we samen tot een mooi eindproduct.

 

Bijzonder & Mooi! 

Elk kind is bijzonder. Sommige kinderen zijn extra bijzonder. Kinderen met een lichamelijke en/ of geestelijke beperking vereisen een speciale, extra liefdevolle benadering om op de foto mooi tot hun recht te komen. Mijn 12 jarige zoon is zwaar autistisch en ernstig verstandelijk beperkt, waardoor ik enorm veel ervaring heb. Ik ben dan ook de aangewezen persoon om ook uw prachtige en bijzondere kind op een sprankelende manier vast te leggen!

 

Gezinnen.

Ik fotografeer uw gezin het liefst in een vertrouwde omgeving. Bij voorkeur werk ik met daglicht, vaak fotografeer ik dan ook op een lokatie buiten. Voelt u zich meer thuis bij een binnenlocatie? Dan kan dit natuurlijk ook, samen bepalen we wat het meest bij uw situatie past. Mijn stijl is spontaan en ongedwongen en ik streef er naar deze sfeer in mijn foto’s te vatten.

 

Huwelijksfotografie.

Het mogen vastleggen van een huwelijk is voor elke keer opnieuw een feest. Een trouwerij is heel persoonlijk. Wat past het best bij jullie? Om dit goed te kunnen inschatten kom ik van te voren bij jullie langs om jullie beter te leren kennen en jullie wensen te bespreken. Ik zorg ervoor dat jullie stralend worden vastgelegd, zodat jullie met veel plezier terug kunnen kijken op jullie huwelijksdag. En nog vaak de foto’s erbij pakken om de dag opnieuw te beleven!

 

Kinderen.

Kinderen die ontspannen zijn staan het mooiste op de foto. Ik heb veel ervaring en kan kinderen snel voor me winnen. Bovendien neem ik de tijd en ben ik er op ingesteld dat kinderen soms niet meteen luisteren. Resultaat: relaxte kinderen, die zich prettig voelen tijdens de shoot. Dit resulteert in natuurlijke, prachtige foto’s.

 

Liefde!

Verliefde mensen zijn echt super leuk om vast te leggen. Ik wil dat de liefde van de foto’s afspat. Dan pas ben ik klaar.

 

Mens & Dier.

Hond? Kat? Paard? Ik leg de speciale band tussen u en uw dier graag vast. De liefde tussen mens en dier is bijzonder. En herkenbaar. Zelf ben ik een groot dierenvriend en ik heb dus veel begrip voor het enthousiasme dat u heeft voor uw dier. Ik vind het superleuk om u en uw dier te fotograferen. Ik ben er niet alleen voor huisdieren; ook voor het boerenbedrijf ben ik inzetbaar! Modder, mest, zand, haren, het maakt mij allemaal niets uit.

 

Natuurlijk naakt.

Voor mij betekent dit: het vastleggen van het menselijk lichaam, zo natuurlijk mogelijk. Puur naakt, zonder toeters en bellen, precies zoals u bent. Spannend? Natuurlijk. Dit genre fotograferen vind ik echt te gek, ieder mens is mooi en de kunst is balans te vinden tussen puur, mooi en natuurlijk. Als dit iets is wat u aanspreekt moet u het misschien maar eens gewoon doen. Een beetje lef vereist, maar zeker een prachtig cadeau voor jezelf of om weg te geven! Voor het mooiste en meest ontspannen resultaat is het prettig de shoot in de eigen omgeving te laten plaats vinden, daarom kom ik graag bij je thuis.

 

Popfotografie.

Hierbij heb ik de kans om mijn twee passie’s te combineren, muziek en fotografie. Een topcombi! Ik werk nu 10 jaar met veel toewijding als fotograaf bij W2 Poppodium in Den Bosch. Regelmatig sta in andere zalen, zoals 013 (Tilburg), Mezz (Breda), Effenaar (Eindhoven), Doornroosje (Nijmegen) en soms ook in HMH, Paradiso, Melkweg of Ziggo Dome (Amsterdam).

 

Potretten.

Een goed portret is voor mij geslaagd als ik zie dat de geportretteerde ontspannen is vastgelegd. Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om jezelf kwetsbaar op te stellen. Samen maken we er wat moois van. Het kan echt een boost voor het zelfvertrouwen zijn als je jezelf op een mooi portret terug ziet!

 

Theater.

Ik fotografeer erg graag mensen als ze niet op mij letten en bezig zijn met zaken als muziek maken, werken of met acteren. Ik beweeg me zo geruisloos mogelijk, U zult mij haast niet opmerken. Ook de bezoekers in de zaal ondervinden geen hinder van mijn aanwezigheid.

 

Uitvaartfotografie.

Mijn passie is om voor de nabestaanden de rauw mee te verzachten door het maken van een mooie serie foto’s tijdens de uitvaart. Vooral voor jonge kinderen kan dit erg nuttig zijn bij overlijden van een ouder. Ik zal er alles aan doen zo onopvallend mogelijk aan het werk te gaan. Mijn kamera is erg stil in vergelijking met andere professionele kamera’s.

 

Vragen? Bel of mail mij gerust!

 

Sandra Leijtens

Sandra Leijtens Photography